Monday, February 18, 2008

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ



πατάτες μικρές 1 κιλό
ελαιόλαδο 1/2 κούπα
νερό 1/2 κούπα
χυμό από 1 λεμόνι
δεντρολίβανο φρέσκο 3 κλαράκια
αλάτι χοντρό
πιπέρι


Καθαρίστε τις πατάτες και βάλτε τις σε ένα ταψί ή πυρέξ. Ρίξτε το νερό, το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού. Πασπαλίστε με το χοντρό αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Βάλτε τέλος το δεντρολίβανο και κρατήστε λίγο για την γαρνιτούρα. Ψήστε στους 220 c με αέρα, γυρνώντας τις πατάτες 2 με 3 φορές ώστε να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.

No comments: