Tuesday, February 19, 2008

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ



ψαρονέφρι φιλέτο κομμένο σε κυβάκια 700 γρ.
μανιτάρια φρέσκα 500 γρ.
καρότο 1
κρεμμύδι 1
σκόρδο 2 σκ.
κρέμα γάλακτος 150 ml.
γλυκό κρασί 1 φλ.
μαϊντανός
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρέας σε 4 κ. σ. ελαιόλαδο. Όταν ροδίσει και από τις δύο πλευρές, βάλτε τα μανιτάρια και το καρότο κομμένο σε ροδέλες. Βάλτε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα και αλατοπίπερο. Όταν τα λαχανικά σοταριστούν καλά, σβήστε με το κρασί και χαμηλώστε την φωτιά. Αφήστε να σιγοβράζει μέχρι να μαλακώσει το κρέας και λίγο πριν το τέλος βάλτε την κρέμα γάλακτος και τον μαϊντανό Ανακατέψτε και αφήστε να πάρει μια βράση. Σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

No comments: