Sunday, February 24, 2008

ΚΕΙΚ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ



αλεύρι που φουσκώνει 250 γρ.
άχνη 250 γρ.
γιαούρτι 2% 200γρ.
αυγά 3
ξύσμα πορτοκάλι

Χτυπήστε τα αυγά με την άχνη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Σταματήστε το μίξερ, βάλτε το γιαούρτι, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατέψτε απαλά με μια πλαστική κουτάλα. Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε το στο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια μακρόστενη φόρμα και αδειάστε το μείγμα. Ψήστε στους 170 c για 1 ώρα, μέχρι να ροδίσει καλά.

No comments: