Sunday, March 9, 2008

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ



άσπρο ταραμά 200 γρ.
ψωμί ζυμωτό μπαγιάτικο 300 γρ.
αυγοτάραχο 1 κ.σ.
κρεμμύδι μισό
ελαιόλαδο 1/2 κούπα
χυμό λεμόνι 1/4 κούπας


Βρέξτε την ψίχα του ψωμιού και στύψτε την καλά. Βάλτε σε ένα πολυμίξερ τον ταραμά, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το ψωμί και το αυγοτάραχο. Χτυπήστε το μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. Ρίξτε λίγο λίγο το λεμόνι και το λάδι, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα. Βάλτε την ταραμοσαλάτα στο ψυγείο πριν την σερβίρετε. Διακοσμήστε την με κομματάκια αυγοτάραχου.

No comments: