Saturday, April 5, 2008

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ



ταλιατέλες 500 γρ.
σολωμό καπνιστό 250 γρ.
μπρόκολο ψιλοκομμένο 1/2 κούπα
πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες 1/2 κούπα
κολοκυθάκι ψιλοκομμένο 1/2 κούπα
μανιτάρια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα
κρεμμύδι 1
άνηθο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι,

Βράστε τις ταλιατέλες al dente. Σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε ελαιόλαδο και προσθέστε όλα τα λαχανικά. Ανακατέψτε και αφήστε τα να ψηθούν σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν είναι σχεδόν έτοιμα προσθέστε τον σολωμό ψιλοκομμένο και τον άνηθο Ανακατέψτε και αφήστε το σολωμό να ψηθεί περίπου 5 λεπτά. Κατεβάστε από την φωτιά και βάλτε τις ταλιατέλες στην σάλτσα. Προσθέστε ελαιόλαδο, ανακατέψτε καλά τα ζυμαρικά με την σάλτσα και σερβίρετε ζεστά.

No comments: