Monday, September 1, 2008

ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


αλεύρι που φουσκώνει 250 γρ.
ζάχαρη 250 γρ.
βούτυρο λιωμένο 250 γρ.
αυγά 4
αμύγδαλο σκόνη 250 γρ.
σοκολάτα γάλακτος ψιλοκομμένη
Χτυπήστε σε μίξερ την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε το βούτυρο, το αλεύρι και το αμύγδαλο ανακατεύοντας στην χαμηλή ταχύτητα. Τέλος ρίξτε τα κομμάτια της σοκολάτας και ανακατέψτε απαλά με μια σπάτουλα. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια στρογγυλή φόρμα κέικ και βάλτε μέσα το μείγμα . Ψήστε για μισή ώρα στους 170 c , και συνεχίστε το ψήσιμο στους 160 c για άλλη μισή ώρα περίπου.

No comments: