Sunday, September 21, 2008

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ





  • κιμά από στήθος κοτόπουλο 500 γρ.
  • αυγό 1
  • κρεμμύδι 1
  • ψίχουλα ψωμιού 4 κ.σ.
  • δενδρολίβανο 1/2 κ. γ.
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Πολτοποιείστε το κρεμμύδι με το δενδρολίβανο σε ένα μιξεράκι. Βάλτε τα σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά με τον κιμά , το ψωμί, το αυγό, αλατοπίπερο και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και πλάστε κεφτεδάκια. Αφήστε τα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν και έπειτα τηγανίστε τα σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.

No comments: