Monday, December 1, 2008

A...FOR ANTREAS





αλεύρι που φουσκώνει 300 γρ.
σόδα 1/4 κ.γ.
αυγό 1
ζάχαρη 140 γρ.
γιαούρτι 2% 120 γρ.
γάλα 150 ml
βούτυρο λιωμένο 90 ml.
τρούφα σοκολάτα 90 γρ.
βανίλια 1
άχνη
Βάλτε στο μίξερ την ζάχαρη και το βούτυρο. Χτυπήστε σε χαμηλή ταχύτητα και προσθέστε το αυγό, το γιαούρτι και το γάλα. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα ρίξτε το αλεύρι, την σόδα και την βανίλια και ανακατέψτε ελαφρά. Τέλος βάλτε την τρούφα σοκολάτας. Γεμίστε θήκες για μάφινς μέχρι τα 3/4 και ψήστε στους 170 c μέχρι να ροδίσουν και να διπλασιαστούν σε όγκο. Φτιάξτε ένα γλάσο από άχνη ζάχαρη και γάλα και πασπαλίστε κάθε κεκάκι με λίγη τρούφα.

No comments: