Thursday, October 29, 2009

ΤΟΣΤΑΚΙΑ ΡΟΛΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ





καπνιστό σολομό
μασκαρπόνε
άνηθο ψιλοκομμένο
ψωμί τόστ χωρίς κόρα

Διαλέξτε ένα ψωμί του τόστ χωρίς κόρα. Βάλτε ένα-ένα ψωμάκι σε μια ξύλινη επιφάνεια και πατήστε το με πλάστη και από τις δύο πλευρές, όπως θα κάνατε για να "ανοίξετε" μια ζύμη. Με αυτον τον τρόπο τα ψωμάκια θα γίνουν πιο λεπτά και θα τυλίγονται σε ρολό εύκολα. Αλείψτε τα ψωμάκια με το μασκαρπόνε, βάλτε λίγο άνηθο και από ένα κομματάκι σολομό. Τύλίξτε σε ρολό αμέσως και στερεώστε με οδοντογλυφίδα. Κάντε το ίδιο για όλα τα ψωμάκια. Καλύψτε με μια διάφανη μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.Όταν θέλετε να τα σερβίρετε , βγάλτε τις οδοντογλυφίδες και κόψτε κάθε ρολό στα δύο.

1 comment:

Anonymous said...

Καλησπέρα Ειρήνη
Φαίνονται απίθανα!!!! Θα τα δοκιμάσω με την παρέα!
Τι ψωμί δοκίμασες; Τελευταία χρησιμοποιώ πολύ το Kρις Κρις Τοστιμο και είμαι ευχαριστημένη! Είναι αφράτο και νόστιμο!

Φιλικά,
Ντίνα