Tuesday, November 3, 2009

ΒΟΛΟΒΑΝ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ




σφολιάτα 2 φύλλα
γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
έτοιμη σος κοκτέιλ
βούτυρο
λάιμ

Απλώστε τα φύλλα σφολιάτας και ανοίξτε τα με ένα πλάστη. Κόψτε στρογγυλά κομμάτια με ένα κουπάτ. Κρατήστε τα μισά ώς έχουν και τα άλλα μισά κόψτε τα πάλι με ένα μικρότερο κουπάτ στο κέντρο ώστε να δημιουργηθεί ένα σχήμα σαν ¨δαχτυλίδι".Βάλτε τα δεύτερα επάνω στα ολόκληρα στρογγυλά φύλλα σφολιάτας και πιέστε να ενωθούν καλά οι άκρες. Αλείψτε με λίγο βούτυρο και ψήστε στους 180 c μέχρι να ροδίσουν. Αφήστε τα να κρυώσουν και έπειτα γεμίστε τα με την σός κοκτέιλ, βάλτε από μια γαρίδα και γαρνίρετε με μια φέτα λάιμ. Γίνονται περίπου 15 βολοβάν.

No comments: