Thursday, December 10, 2009

ΕΥΚΟΛΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ





σφολιάτα 1 φύλλο
καστανή ζάχαρη 6 κ.σ.
καρυδόψιχα 6 κ.σ.
σταφίδες 2 κ.σ.
κανέλλα 1 κ.σ.
άχνη

Ανακατέψτε όλα τα υλικά της γέμισης. Απλώστε το φύλλο της σφολιάτας και βάλτε επάνω το μείγμα που έχετε φτιάξει, να πάει παντού. Τυλίξτε την σφολιάτα σε ρολό και κλείστε με λίγο νερό στην άκρη. Βάλτε για 15 λεπτά στο ψυγείο. Κόψτε το σε φέτες περίπου 4 εκ. και βάλτε τες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πατήστε ελαφρά για να πλατύνουν τα ρολά. Ψήστε στον φούρνο στους 200 c μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε όσο είναι ζεστά, πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλλα.

No comments: