Saturday, February 11, 2012

ΜΑΦΙΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ











Για να φτιάξετε αυτά τα 
γεμιστά μάφινς θα χρειαστείτε, μείγμα για κέικ βανίλιας
 ( εδω θα βρεις το δικό μου κέικ βανίλιας ) και κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.


Φτιάξτε την ζύμη για το κέικ. 
Πάρτε το 1/3 από το μείγμα και βάλτε το σε ένα μπολ. Ρίξτε λίγες σταγόνες από το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικης, τόσο ώστε να πάρετε το ροζ  χρώμα που σας αρέσει.
Λαδώστε ένα ταψί φούρνου μικρό και ρηχό (περίπου 8Χ8) και στρώστε ένα κομμάτι λαδόχαρτο. Βάλτε το μείγμα να πάει ομοιόμορφα και ψήστε στον φούρνο στους 170 C . Δοκιμάστε με μια οδοντογλυφίδα και αν βγαίνει καθαρή , το παντεσπάνι είναι έτοιμο. Προσοχή μην το ψήσετε πολύ. 
Αφήστε το ροζ παντεσπάνι να κρυώσει και κόψτε καρδούλες με ενα κουπ ατ. Υπολογίστε οι καρδούλες να χωράνε μέσα στις θήκες των μάφιν.
Γεμίστε κάθε χαρτάκι  μάφιν με μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και βάλτε από μια καρδιά,όπως στην φωτογραφία παραπάνω. Συνεχίστε βάζοντας προσεχτικά και το υπόλοιπο μείγμα μέχρι να καλυφθεί η καρδιά.
Ψήστε τα μαφίν μέχρι η οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή. 
Αφήστε τα να κρυώσουν καλά. Για να δείτε το σχήμα της καρδιάς πρέπει να κόψετε τα μάφιν ακριβώς στην μέση της καρδιάς όπως στην φωτογραφία παραπάνω.