Saturday, November 17, 2012

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ









μοσχάρι ψιλοκομμένο 400 γρ.
κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα
καρότα ψιλοκομμένα 1 κούπα
ντομάτα φρέσκια τριμμένη 2 κούπες
βασιλικό 4-5 φύλλα
ζωμό κρέατος 1 λίτρο
κολοκύθι ψιλοκομμένο 1 κούπα
τορτελίνια  φρέσκα τυριού 200 γρ.
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρέας μέχρι να ροδίσει καλά. Βάλτε το κρεμμύδι και τα καρότα και σοτάρετε μέχρι να ξανθίνει το κρεμμύδι. Έπειτα βάλτε την ντομάτα , τον βασιλικό,  και τον ζωμό. Αλατοπιπερώστε και βράστε για 40 λεπτά. Πρόσθέστε τα κολοκύθια και βράστε 20 λεπτά ακόμα. Τέλος βάλτε τα τορτελίνια και βράστε για 2 λεπτά περίπου (ή αναλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Πάρτε λίγα λαχανικά απο την σούπα και πολτοποιήστε τα στο μπλέντερ και ξαναβάλτε τα στην σούπα. Ανακατέψτε και σερβίρετε.