Monday, April 22, 2013

ΑΛΜΥΡΑ ΜΑΦΙΝΣ ΜΕ COTTAGE CHEESE ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ











αλεύρι που φουσκώνει 3 κούπες
βούτυρο 1 κούπα
cottage  cheese  400 γρ.
4 μεγάλα αυγά
σόδα 1/4 κ.γ.
κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1
κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1/2 κούπα
κέτσαπ 1 κ.σ.
αλάτι 1 κ.γ.
μαιντανο ψιλοκομμενο 

τυρί κρέμα


Βάλτε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, το cottage cheese, τα αυγά, το αλεύρι και την σόδα. Ανακατέψτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Προσθέστε την κεφαλογραβιέρα, την πιπεριά, το αλάτι και την κέτσαπ. Σταματήστε το μίξερ και ανακατέψτε με ένα κουτάλι, να ομογενοποιηθεί πολύ καλά το μείγμα και προσθέστε λίγο γάλα αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή (θα πρέπει να είναι σαν ζύμη κέικ).
Μοιράστε την ζύμη σε χαρτάκια για muffin, γίνονται 18 με 20 κομμάτια.Ψήστε στους 180 c για 30-35 λεπτά.  Ανακατεψτε το τυρι κρεμα με τον μαιντανο και γαρνίρετε τα κεκάκια. 


Tuesday, April 16, 2013

Vegetarian buffet Spring Yoga Event 2013

Την Κυριακή 14 Απριλίου food bloggers μαγειρέψαμε εθελοντικά για το 
Spring Yoga Event 2013. 
Τα έσοδα απο την εκδήλωση δόθηκαν στην φιλανθρωπική οργάνωση Praksis και στο πρόγραμμα Συν στο Πλην. 
Ευχαριστώ όλους όσους προσέφεραν  και βοήθησαν γι αυτό το σκοπό και εύχομαι να κάνουμε και άλλα πράγματα στο μέλλον!
Ευχαριστώ την kraft που μας προσέφερε προιόντα της και την Apivita που μας προσέφερε το τσάι!






 












Ο χορτοφαγικός μπουφές μας
-mini burger ψητών λαχανικών, μελιτζάνα, κολοκύθι και πιπεριά φλωρίνης με φιλαδέλφεια 
-τοστάκια με αγγούρι, μαγιονέζα και φιλαδέλφεια με λιαστή ντομάτα
-αλμυρά κεκάκια με cottage cheese, κόκκινη πιπεριά, κέτσαπ , γραβιέρα και γλάσο απο φιλαδέλφεια και μαιντανό
-μπατόν σαλέ με γραβιέρα
-vegan chocolate cookies
-κέικ γλυκοκολοκύθας με καβουρδισμένο γλάσο
-πιτάκια με ρικότα και λεμόνι

ευχαριστώ
Συνταγές της καρδιάς